Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Mac OS X 10.2.3 frigivet

Apple har nu frigivet Mac OS X 10.2.3 og Mac OS X Server 10.2.3.

Apple har nu frigivet Mac OS X 10.2.3 og Mac OS X Server 10.2.3, og brugere af Mac OS X på dansk kan nu endelig benytte alle Dockens funktioner uden at skulle foretage ændringer.

Dockens pop-up menuer har ikke virket siden Mac OS X 10.2, hvis man har kørt med dansk som sprog (det har virket på maskiner, der er født med 10.2.1 eller nyere), og det er nu endelig blevet rettet, men det er langt fra den eneste ændring i den nye version.

10.2.3 opdatering indeholder også forbedringer til AppleScript, Classic, Disk Copy, Disk Utility, Image Capture, Mail, OpenGL, Print Center, Rendezvous, lyd, diskbrænding, grafik, AFP og WebDAV.

Force Feedback drivere er også inkluderet, så nu skulle det være muligt for spil at understøtte Force Feedback joysticks, gamepads m.m., og NASCAR Racing 2002 ser ud til at blive det første spil, der understøtter Force Feedback.

Mac OS X Server 10.2.3 indeholder udover ovennævnte ændringer også en meget stor bunke fejlrettelser og forbedringer til Software RAID, IP netværk, AFP, Print services, Apache 2, Apache Axis, MySQL, WebMail, Mail services, QuickTime Streaming Server, Workgroup Manager, Network Image Utility og Macintosh Manager.

Siden Mac OS X 10.2 har arkivdeling over AFP drillet mange, da filer kopieret til et fællesarkiv beholder de oprindelige rettigheder, hvilket i de fleste tilfælde betyder, at andre med adgang til fællesarkivet ikke kan ændre i filerne.

I Mac OS X Server 10.2.3 er det nu muligt at bestemme, at filer kopieret til et fællesarkiv skal have samme rettigheder som selve fællesarkivet.




IT-JOB

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Kontorchef til Integrationsplatforme

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Junior Softwareudvikler til ejendomsvurderinger - Lyngby

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Udvikler til procesapplikationer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere