Daytrader afslører sine metoder på internet

En 22-årig daytrader har tjent stort i de seneste år trods aktienedturen. På internet offentliggør han nu navne på alle de papirer som han handler med.

Flemming Kozok arbejder fuld tid med at købe og sælger aktier på det amerikanske aktiemarked. Ved at spekulere i faldende kurser har han tjent omkring 150.000 kr. efter terrorangrebet i USA, og han fortæller, at han har forrentet sin formue med 84 pct. i år, skriver Jyllands-Posten.


På internet kan man nu følge spekulantens strategi. Flemming Kozok har offentliggjort navne på alle papirer, som han handler med. På spekulant.dk kan man hente 28 forskellige aktielister, som Kozok har samlet, og læse beskrivelser af de forskellige papirer.


Den 22-årige dansker fortæller også, hvordan det amerikanske aktiemarked fungerer og hvad man skal være opmærksom på, når man daytrader - altså køber og sælger samme dag.


(Kilde: Jyllands-Posten)




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere