Nokia klar med tre nye billige smartphones

Selskabet lancerer tre nye smartphones, der skiller sig ud ved at have en fremtidsteknologi. Se dem her.

Verdens største producent af mobiltelefoner, Nokia, har netop lanceret tre nye smartphones.
 
Det drejer sig om modellerne Nokia 600, 700 og 701.
 
De trecifrede numre, som Nokia fremover bruger som telefonernes navne, indikerer, hvilken priskategori de ligger i.
 
Nokia 600 er dermed den billigste af de tre. Ligesom de to andre er den udstyret med Nokias kommende version af Symbian-platformen kaldet Belle.
 
600'eren er for folk, der ønsker at høre musik. Den er udstyret med højtaler, der kan spille højt, og samtidig har den en indbygget radioantenne, så det er muligt at høre radio uden headset.
 
Nokias præsentation bød også på en verdensnyhed. Selskabet præsenterede - ifølge sig selv - verdens mindste touch-smartphone skåret ud af ét stykke: 700-modellen. Den vejer blot 96 gram.
 
Mens de to første telefoner var nyheder, var der knap så meget nyhed over Nokia 701. Den er nemlig baseret på designet fra Nokia C7, der blev udviklet i København.
 
Alle telefonerne er udstyret med den såkaldte NFC-teknologi, der fungerer ved, at enheder kan kommunikere, når de holdes tæt på hinanden.
 
Netop denne teknologi vil Nokia bruge til deres nye Bluetooth-headsets, som kan forbindes til telefonen ved blot at berøre telefonen med headsettet.

De tre smartphones kommer ifølge Nokia alle på markedet inden oktober.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere