Artikel top billede

Google+ har allerede millioner af brugere

En ny opgørelse viser, hvor mange der bruger Googles nye sociale netværk Google+ efter tre uger.

Virksomheden comScore, der analyserer webtrafik, vurderer, at Google+ ramte 20 millioner unikke brugere i onsdags.

Det skriver Wall Street Journal.

Google selv har hverken villet be- eller afkræfte tallet.

Brugertallet har comScore baseret på virksomhedens globale panel, der angiveligt skulle bestå af to millioner internetbrugere.

Er de aktive?

Det vigtiste for Google, hvis søgegiganten skal vinde kampen over Twitter, Facebook og LinkedIn, er dog ikke, hvor mange brugere der er tilmeldt Google+.

Det nye sociale netværk har for alvor brug for aktive brugere, hvis tjenesten skal blive en succes. Desværre siger den nye analyse ikke noget om, hvor lang tid brugerne rent faktisk bruger på Googles store satsning.

En ting, der er interessant, er, at Google+ har fået de mange millioner brugere, uden at tjenesten er åbnet op for offentligheden.

Indtil videre kan du kun få adgang, hvis du bliver inviteret til Google+. Det er en fremgangsmåde, som Google tidligere har haft succes med, da virksomheden lancerede Gmail. 

Lang vej til konkurrenterne

Selvom 20 millioner brugere på tre uger er imponerende, om de så er aktive eller ej, er der stadig lang vej op til de veletablerede konkurrenter.

Facebook har mere end 750 millioner brugere, og Twitter har 200 millioner registrerede konti.

Læs også: 
LinkedIn-boss: Derfor bliver Google+ en fiasko




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere