Artikel top billede

Forbrugere: Her er vores næste smartphone

I en ny undersøgelse svarer forbrugerne på hvilken smartphone-platform, de ønsker, næste gang de skal have ny telefon. Se svarene her.

Læs også:
Analytikere i vildrede om Windows Phone 7's fremtid

Windows Phone tæsker iOS, BlackBerry og Symbian

Analysefimaet Nielsen har i en undersøgelse spurgt de amerikanske forbrugere, hvilken smartphone-platform de ønsker, næste gang de iler ned til den lokale tele-pusher for at handle.

Konklusionen er, at 31 procent af de forbrugere, der blev spurgt mellem januar og marts i år, har Android som deres foretrukne platform. Apples iOS ligger på 30 procent, mens BlackBerry foretrækkes af 11 procent.

Næsten 20 procent af forbrugerne ved ikke, hvad de foretrækker, så det er i høj grad dem, der er på spil, når leverandørerne er på charme-offensiv.

Interessant er det også, at kun seks procent har tænkt sig at vælge Microsofts nye Windows Phone 7 som platform - hvilket faktisk er et fald på et procentpoint i forhold til sidste gang, undersøgelsen blev lavet.

Der er gået et halvt år imellem de to Nielsen-undersøgelser, og i den tid er Android blevet stadig mere populær hos forbrugerne, hvilken er gået ud over Apples iOS.


Forbrugernes begrænsede begejstring for Windows Phone 7 står i stærk kontrast til vurderingerne fra IDC og Gartner.

For nylig offentliggjorde Gartner en rapport, der forudså udviklingen på smartphone-markedet i resten af 2011.

Den konkluderede, at Windows Phone 7 i 2015 vil have en markedsandel på 19,5 procent.

Det placerer ligesom i en IDC-rapport Microsofts platform på en andenplads, kun overgået af Android, der står til at få 48,8 procent i 2015.

"Gartner forudser, at Nokia vil skubbe Windows Phone godt ind i dets portefølje ved udgangen af 2012, så platformen bliver den tredjestørste i verden i 2013," skrev Gartner blandt andet.
Læs også:
Analytikere i vildrede om Windows Phone 7's fremtid

Windows Phone tæsker iOS, BlackBerry og Symbian




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere