Artikel top billede

Sådan får du nemt en vandkølet computer

Vandkøling kan gøre din pc både kølig og støjsvag - og er i dag lige så nemt at installere som en almindelig luftkøler. Prisen er samtidig til at acceptere. Se Antecs nye vandkøler i aktion her.

Sådan får du nemt en vandkølet computer

Hvis du drømmer om en vandkølet computer i traditionel forstand - naturligvis fordi vand bortleder varme bedre end luft - skal du kaste sparepengene efter blandt andet radiator, reservoir, køleblok, blæsere, pumpe og slanger.

Det kan være stor investering, der æder en betragtelig del af pc-budgettet, og det kræver teknisk indsigt at samle et vandkølet vidunder, så slangerne ikke springer læk efter få dage og rister den dyrt indkøbte hardware.

Det er hovedpiner som disse, der har fået producenter som Corsair, Antec og CoolIT til at fremstille lukkede systemer, hvor der hverken skal tænkes over påfyldning af destilleret vand, kølevæske eller afkortning af slanger. Når du først har installeret køleren, kan du smække kabinettets side på og læne dig tilbage i kontorstolen.

Tidligere har én af udfordringerne for de lukkede systemer dog været, at ydelsen ikke altid kunne tæske de mest velkvalificerede luftkølere. Med Antecs Kühler H2O 920 lover producenten dog, at ydelsen er i særklasse, og at Intels Gulftown-processor, Core i7-980X, kan overclockes til 4,6 gigahertz uden at koge over.

Indmaden er leveret af danske Asetek, der blandt andet også producerer lukkede systemer for Corsair.

Antec oplyser, at Kühler H2O 920 vil kunne fås fra udgangen af april til omkring 120 dollar, svarende til godt 620 kroner.

Vil du se et vandkølet bæst af en computer med Antecs Kühler H2O 920? Så tjek videoen herunder og se hvor nemt det er.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere