Artikel top billede

Se sideskift og udskriv direkte fra Google Dokumenter

Google Dokumenter indfører nye features, der blandt andet understøtter direkte udskrivning.

Google har for nylig gjort det muligt at se, hvordan et dokuments aktuelle sider kommer til at se ud i print, komplet med sideskift og fodnoter placeret det rigtige sted.

Standard i almindelige teksbehandlingsprogrammer

Pagination er en feature, alle standard tekstbehandlingsprogrammer har haft i lang tid, så hvis du normalt bruger Microsoft Word, Open Office eller et helt tredje teksbehandlingsprogram på din computer, vil du nok tænke: "Herregud, er det alt?"

På en måde viser det, hvor langt bagud online-baserede systemer er i forhold til pc-baserede programmer. Men samtidig viser det også, at online-systemerne efterhånden får flere og flere features, som du kender fra de velkendte programmer, der er installeret på din pc.

Udskriv direkte fra browseren

For Google er det et stort øjeblik. Med den nye feature bliver det også muligt at printe dokumentet direkte ud fra Google Dokumenter.

Som Google Dokument-teamet skriver på deres blog:
"Pagination ændrer også hvad der er muligt at udskrive fra moderne browsere. Vi har arbejdet tæt sammen med Chrome- teamet om at implementere en nylig web standard, så vi kan understøtte en feature kaldet native printing. Hvis du førhen ønskede at udskrive dit dokument, var vi nødt til først at konvertere til en PDF, som du så kunne åbne og printe. Med native printing kan du udskrive direkte fra din browser, og det udskrevne dokument vil altid nøjagtigt matche, hvad du ser på skærmen."




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere