Artikel top billede

Download: Slip nemt for forældet software

Enhver computers største sikkerhedsrisiko er ofte brugeren selv - og så den hob af forældet software, der måske gemmer sig på harddisken. Forældet software er en ubelejlig havelåge, som hackere og andre cyberkriminelle kan liste ind ad. Løs problemet med dette gratis program.

Download: Slip nemt for forældet software

Forældet software kan i værste fald risikere at være en it-kriminels smutvej til at hærge din computer.
Det er dog krævende manuelt at installere programopdateringer, også kaldet patches, og det er mindst lige så krævende at holde øje med, om der er en ny version af et program tilgængelig.

Med det gratis og velfungerende Secunia PSI (Personal Software Inspector) får du imidlertid et samlet kontrolpanel, hvorfra du kan scanne din computer og identificere de programmer, der kører, og få at vide om de er opdaterede eller ej.

Det er nemt selv for nybegyndere at navigere rundt, og hvis du vil nørde lidt med din computers sikkerhed, kan du over tid sågar se, hvordan din computers såkaldte security score har ændret sig over de seneste uger og måneder, og hvornår du senest installerede opdateringer.

Helt automatisk

Du kan opdatere dine programmer direkte fra Secunia PSI, så du slipper for at google efter installationsfilerne, og du kan endda vælge en autoopdateringsfunktion, så programmet automatisk vedligeholder din software med de seneste relevante opdateringer. Når en opdatering er installeret, gør Secunia PSI dig opmærksom på det via en besked fra proceslinjen, så der ikke sker noget, du ikke er orienteret om.

Vi har haft Secunia PSI installeret de seneste uger og har ikke oplevet problemer

Alt i alt er Secunia PSI en fornuftig makker til enhver antivirus- eller sikkerhedspakke, som normalt ikke varetager den funktionalitet, dette gratis program leverer.

Du kan hente Secunia PSI her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere