Artikel top billede

Riv et et par dage ud af kalenderen og få større omsætning

Hvordan bliver min virksomhed mere synlig på nettet?Hvad er det her Adwords? Hvordan etablerer jeg en netbutik? Hvilke web-baserede it-løsninger kan min virksomhed anvende? Konference for mindre virksomheder giver svarene.

"Skab øget profit".

Det lyder jo fint - hvordan gør man det?

Det vil en tre-dages konference  i slutningen af februar og starten af marts prøve at give dig svaret på.

Hvis du er en mindre eller mellemstor virksomhed, it-leverandør eller it-rådgiver, anbefaler Ibiz-centeret, at du lægger vejen forbi Teknologisk Institut i Taastrup og finder ud af, hvordan it kan være med til at styrke din virksomhed.

Iværksættere, søgespecialister og e-business-eksperter

Den første dag, mandag 28. februar, vil en række iværksættere, søgespecialister og eksperter på e-business give gode råd under temaet "Større omsætning! Få det bedste ud af din virksomhed - hver dag".

Her kan du blandt andre møde serie-iværksætteren Finn Helmer, der blandt andet var med til at starte den succesrige elektronikvirksomhed Giga, som blev solgt til Intel for et milliardbeløb i 2000, ligesom han startede den knap så succesfulde virksomhed ComX.

Om mandagen kan du også høre søge-eksperten Karsten Nygaard Nielsen fra IIH Nordic tale om, hvordan du kan få mere ud af dit markedsføringsbudget ved at anvende nogle af Googles værktøjer som Google Adwords og Google Analytics.

Centerleder for Ibiz-centeret Ebbe B. Pedersen vil fortælle, hvordan du sørger for, at din virksomheds omdømme på nettet ikke lider skade.

Anette Falberg, administrerende direktør i Foreningen for Distance- og Internethandel, vil fortælle, hvordan du kan skabe en online-butik.

Teknisk workshop om NemHandel

Dagen efter, tirsdag 1. marts, kigger konferencen lidt nærmere på teknikken bag NemHandel.
 
Ifølge arrangørerne er dagen tilrettelagt for tekniske projektledere og udviklere, som står overfor at integrere deres løsninger med NemHandel. Derfor vil både leverandører og offentlige myndigheder få udbytte af at deltage. Her vil begreber som OIOUBL, VANS og RASP blive gennemgået for de teknisk interesserede.

Fokus er på integration med NemHandel, både for den helt uerfarne og for dem, som har et let kendskab til området.

Ram plet med it

Onsdag 2. marts handler det om at ramme plet med it. Konsulenter fra ibiz-centeret vil sammen med Thomas P. Larsen fra Deloitte fortælle, hvordan du med forholdsvis få midler kan anvende it mere effektivt. Fokus vil især være på de muligheder, som e-faktura giver mindre virksomheder.

Der vil også blive stillet skarpt på diskussionen om virksomheder skal leje eller eje deres it. Hvilke fordele og ulemper er der for virksomheder ved at anvende de mange forskellige webbaserede løsninger frem for selv at eje servere og software.

Om onsdagen har du også mulighed for at få en halv times gratis rådgivning om it i din virksomhed.

Rådet for Teknologi og Innovation er sponsor for arrangementet, så deltagelse mandag og tirsdag koster 200 kroner i alt, mens onsdag er gratis. 

Overvejer du at gå på nettet med din forretning, skal din virksomhed til at integrere løsninger med NemHandel eller skal du sikre, at den næste it-investering er en succes, så burde konferencen være noget for dig.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere