Artikel top billede

Del store filer - simpelt og gratis

Er det her afløseren for det populære, nu lukkede, drop.io? Se hvordan du nemt kan dele store filer - ganske gratis.

Da drop.io blev købt af Facebook og lukket ned, var der mange, som begræd tabet af en ellers trofast internet-service, der gjorde det nemt at udveksle store filer med kunder, leverandører og samarbejdspartnere.

Der findes dog andre muligheder på nettet, der kan erstatte tabet af drop.io. 

Eksempelvis dropbox, som blandt andre Kasper Egelund fra Nojazz.dk anvender til at udveksle store filer i forbindelse med teater- og andre kulturproduktioner.

Men måske kommer letscrate nærmest på et alternativ, der erstatter enkelheden ved drop.io.

Som i Drop.io får du et dedikeret område for de filer, som du ønsker at dele. I stedet for "drops" anvender du "crates", eller virtuelle trækasser til at lægge dine filer ned i.

Derefter kan du give forretningsforbindelser og andre adgang til trækassen, hvor de kan downloade de filer, du har lagt der.
Det sker rent praktisk ved, at du får en unik url, som du sender til folk, som du vil dele de uploadede filer med.

Simpel fremgangsmåde - sådan gør du

Det er en enkel to-trins proces:
 
1) Først trækker du en eller flere filer til "crate"-billedet på www.letscrate.com. 

2) Derefter sender du den unikke url for hele trækassen eller for en enkel fil i en mail til de af dine forretningsforbindelser, der skal have adgang til filerne.

Det er ikke engang nødvendigt at registrere dig som bruger, men i så fald bliver filerne slettet efter 30 minutter.
 
Hvis du opretter dig som bruger, beholdes filerne så længe du ønsker det - eller indtil letscrate rammes af drop.io's skæbne
 
En gratis Crate-konto giver dig adgang til seks crates, hvor hver enkelt crate kan rumme 200 megabyte. En enkelt fil kan være op til 50 megabyte.
 
Hvis du betaler 9 dollar per måned, får du adgang til et ubegrænset antal crates, ligesom der heller ikke er begrænsning på filstørrelsen. Du har dog kun adgang til 10 gigabyte i alt.

P.S. Når du besøger letscrate, så læg mærke til feedback-knappen, der er placeret på venstre side af nogle af websiderne. Mon ikke letscrate anvender det enkle onlinebaserede CRM-system Contactme, som Business Center tidligere har skrevet om?




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere