Artikel top billede

SAP skal betale syv milliarder kroner til Oracle

SAP skal betale syv milliarder kroner til ærkerivalen Oracle som erstatning for industrispionage.

Få overblikket over hele sagen mellem SAP og Oracle her.

Syv milliarder kroner. Så meget skal tyske SAP betale til ærkerivalen Oracle som erstatning for omfattende industri-spionage.

Milliarderstatningen er kulminationen på en langstraks tvist mellem de to selskaber, der nu er blevet afsluttet, efter en jury gennem et stykke tid har vendt og drejet sagen.

Deres overvejelser kan du læse mere om her.

Skuffet over erstatning

SAP erkendte tidligere på året, at der nok ikke var nogen vej uden om en erstatning til Oracle. Siden har det i vid udstrækning handlet om, hvor stor dennne erstatning skulle være.

Dengang erkendte SAP, at ansatte i et af selskabets amerikanske datterselskaber, TomorrowNow, har udgivet sig for at være Oracle-kunder og dernæst ulovligt have downloadet kunde-materiale fra et Oracle-website.

Selv om SAP har erkendt, at det faktisk er sket, mener selskabet, at erstatningen er alt for høj.

"Vi er selvfølgelig skuffede over denne dom, og vi vil med alle tilgængelige midler forsøge at få nedbragt beløbet," lyder det fra SAP.

SAP har allerede betalt Oracle 638 millioner kroner i sagen.

Få overblikket over hele sagen mellem SAP og Oracle her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere