Artikel top billede

Download: Giv dit skrivebord en lækker opdatering

Denne uges download-tip er en smart applikation, der automatisk skifter wallpaper for dig. Du kan også farvegraduere bestemte områder, hvor dine ikoner kan ligge, og du kan tilføje lækker kalender og ur. Prøv det her.

Download: Gør dit skrivebord mere overskueligt og lækkert med denne widget

Synes du også, at Windows-skrivebordet trænger til et pift? Og er de mange ikoner efterhånden svære at overskue?

Så skulle du måske prøve den enkle og gratis applikation SE-DesktopConstructor, som gør, at du eksempelvis kan tilføje et ur eller en kalender til dit wallpaper. Du kan også farvegraduere bestemte områder eller sektioner på skærmen, så det bliver nemmere at organisere dine ikoner.

Derudover skal det naturligvis nævnes, at SE-DesktopConstructor også skifter dit wallpaper baseret på et mønster, du har defineret på forhånd. Billederne trækkes ligeledes ud fra en foruddefineret mappe på din harddisk, så familiens feriebilleder eksempelvis kan turnere på tværs af desktoppen.

Fordelen ved applikationen er blandt andet, at den bruger meget få systemressourcer og skriger på knap så meget opmærksomhed som visse andre widgets. Ifølge udvikleren sluger den kun 18 megabyte af din computers hukommelse, så det burde være til at overkomme selv for gamle maskiner.

Det kan tage lidt tid at konfigurere og farvegraduere de rektangulære bokse, så det ser lækkert ud, men når du først er på plads, har du fået et væsentligt mere overskueligt og ikke mindst lækkert skrivebord.

Hvis du ikke føler for at installere programmet, kan du nøjes med at hente en såkaldte portable version, der kan køres fra en USB-nøgle eller fra computerens harddisk. Der er altså på alle måder tale om en no-nonsense applikation.

Du kan prøve SE-DesktopConstructor her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere