Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

For kedeligt at være selvstændig

Denne artikel stammer fra det trykte Computerworlds arkiv. Artiklen blev publiceret den Computerworld d. 28. april 2006.


Tillykke med jobbet?
Computerworld vælger en notits blandt navnene under rubrikken Navnenyt for høre mere om jobskiftet. I denne uge er det Gilad Mizrahi, der går fra at være selvstændig til en stilling som hardwarekonsulent hos Embedit.

Efter to og et halvt år som selvstændig savnede Gilad Mizrahi sparringspartnere. Nu er den 44-årige iværksætter tilbage på jobmarkedet som hardwarekonsulent hos Embedit.
Hvilke opgaver får du i dit nye job?
- Som hardwarekonsulent gælder det først og fremmest om at lytte til kunden, da det er dem, jeg skal lave en hardwareløsning til. Når de har ytret deres ønske, er jeg med til at designe denne. Det kan være alt lige fra opbygningen af små devices til store industrielle løsninger.

Hvilken afdeling er du tilknyttet?
- Jeg sidder i hardwareafdelingen sammen med syv andre konsulenter. Samtidig har jeg tæt kontakt til softwareudviklerne, da de oftest er med ind over på de løsninger, vi leverer.

Hvorfor skiftede du fra selvstændig?
- I sidste ende var det for kedeligt at være selvstændig. Jeg savnede specielt sparringspartnere og så var der også det sociale aspekt i det. Selvfølgelig er der en masse kundekontakt, men det er ikke helt det samme som at være sammen med folk, der har en stor faglig interesse.

Hvad er din uddannelse?
- Jeg er uddannet ingeniør fra Tel Aviv Universitet i 1990, men kom til Danmark kort efter, da jeg blev forelsket i en dansk pige.

Hvad er det bedste ved jobskiftet?
- Det sociale samvær og at få tilfredsstillet min iver efter faglige udfordringer. Der er en stor kundeflade hos Embedit, hvilket gør arbejdsopgaverne meget varierende. Dertil er det rart at slippe for alt det administrative og salgsmæssige, der er forbundet med at være selvstændig.

Hvad er den største udfordring?
- Omskifteligheden. Der er ikke to projekter, som er ens og det gælder om at have en temmelig stor tilvænningsevne.

OriginalModTime: 27-04-2006 12:55:38




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere