Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

To nye job på to måneder

Denne artikel stammer fra det trykte Computerworlds arkiv. Artiklen blev publiceret den Computerworld d. 21. april 2006.


Tillykke med jobbet
Computerworld vælger en notits blandt navnene under rubrikken Navnenyt for høre mere om jobskiftet. I denne uge er det Ingrid vangkilde,
der går fra et job som seniorkonsulent hos Ementor Danmark til en stilling som konsulent hos TietoEnator.
33-årige Ingrid Vangkilde skiftede job, og allerede inden for de tre måneders prøvetid er hun kommet et skridt nærmere målet: Projektleder.

Hvilke opgaver har du i dit nye job?
- Lige nu sidder jeg lidt i en lærlingefase mellem to projekter og kigger en af de mere garvede konsulenter over skulderen for at lære mere om de værktøjer og typer af opgaver, jeg selv skal sidde med på længere sigt.

Hvilken afdeling er du tilknyttet?
- Jeg sidder i PPQ-afdelingen (proces, produkt og kvalitet), der hører under bank og forsikring, hvor vi blandt andet beskæftiger os med projektledelse. De værktøjer, jeg sidder med, er Microsofts Visual Studio Team, som også understøtter projektledelse. Dem skal jeg være med til at rådgive vores kunder i samt implementere og undervise i.

Hvorfor skiftede du fra Ementor?
- Jeg ville videre i min karriere og følte ikke rigtig, at der skete noget på det område hos Ementor, der gerne ville beholde mig som udvikler.

Hvordan kom du til TietoEnator?
- En gammel studiekammerat er ansat her som projektleder, og han fortalte varmt om virksomheden. Det gav mig blod på tanden, og jeg sendte en uopfordret ansøgning.

Hvad er din uddannelse?
- Jeg er uddannet civilingeniør i informatiklinjen på Danmarks Tekniske Universitet (DTU) fra 2003.

Hvad er det bedste ved jobskiftet?
- Det er, at jeg allerede efter kun to måneder er kommet over i en afdeling, som har med projektledelse at gøre - oprindeligt blev jeg ansat som udvikler. Det er rart at være et sted, hvor man har mulighed for at udvikle sig karrieremæssigt, hvilket
er det vigtigste for mig lige nu.

Hvad er den største udfordring?
- At sidde med områder, som man ikke har erfaring, men samtidigt gør det også en glad, da det er en tillidserklæring.

OriginalModTime: 20-04-2006 14:33:41




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere