Kør Windows i din browser

Med en ny webtjeneste er det muligt at køre Windows direkte fra browseren - selv om det faktisk er lidt snyd. Prøv løs her.

Har du nogensinde prøvet at køre Windows i din browser?

Det har du nu muligheden for med websiden Windows4all.com.

Den er ganske enkelt bygget op ligesom Microsofts kendte styresystem, men afvikles fra browseren uanset om den hedder Firefox, Explorer eller noget helt tredje.

Du får dermed en virtuel udgave af Microsofts styresytem, hvis du surfer ind forbi websiden.

Det skal dog understreges, at det ikke er en ægte Windows, som du finder på Windows4all.com, men nærmere et bud på, hvordan Microsofts styresystem ville fungere, hvis det udelukkende kørte online.

Du har adgang til en browser, så du - som vores screenshot viser - kan køre Firefox, som kører Windows, som kører Internet Explorer...forvirret?

Det er også adgang til blandt andet tekstbehandling, videoafspiller, tegneprogram og naturligvis den obligatoriske kable.

Spørgsmålet er så lige, hvad det kan bruges til? Umiddelbart kan det i hvert fald give et billede af, hvordan fremtiden på nettet måske bliver.

I takt med at stadig flere webtjenester tilbyder kontorpakker, billedbehandling og endda avancerede spil via browseren, bliver det efterhånden ligegyldigt, hvilken computer du sidder ved - bare du har en netforbindelse. Det er ikke utænkeligt, at vi derfor på sigt - via browseren - vil få adgang til et online styresystem, der er optimeret til at afvikle avancerede webprogrammer og naturligvis gemmer på alle vores vigtige filer.

Du kan prøve Windows4all.com her.

Det kræver, at du installerer Silverlight, der er Microsofts konkurrent til Adobe Flash.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
itm8 A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere