Dræb programmer med et tastetryk

Med SuperF4 kan du lynhurtigt lukke programmer - især dem der er gået kolde. Ser her hvordan du dræber programmerne på din computer.

Du kender sikkert finten med at trykke Alt+F4 for at lukke et program ned - men hvis softwaren er gået i baglås, skal der hamres mange gange, og det er ikke sikkert, at det giver noget brugbart resultat.

Du får bare en melding om, at "Programmet svarer ikke", og du er tvunget til at åbne Joblisten (Alt+ctrl+delete) for at få programmet lukket ned.

Heldigvis er der hjælp på vej i form af SuperF4. Det er et program, der ganske enkelt dræber dine åbne vinduer - når du giver tilladelse til det naturligvis.

Ved at trykke Ctrl+Alt+F4 slås det aktuelle og åbne vindue ihjel. Men du kan også trykke Windows-tasten+Alt+F4.

Så dukker et dødningehoved op, og du kører det hen over det program (eller åbne vindue), som skal lukkes ned. Klik og vupti - programmet er væk. Det er især praktisk i forhold til programmer, der pludselig er gået kolde og "ikke svarer" længere.

Hvis du aktiverer dødningehovedet og alligevel ikke vil lukke et program, kan du højreklikke og dermed arbejde videre.

Du skal dog være opmærksom på, at når SuperF4 lukker et program ned, så har du ikke mulighed for at gemme data. Programmet får kort sagt et dødsstød.

Forskellen fra en traditionel Alt+F4 er, at du her beder programmet om at lukke ned, og det tager så selv stilling til det. Med SuperF4 bestemmer du, at programmet skal lukkes - nu!

Du kan downloade SuperF4 her.

Og du kan læse mere om programmet her.

Husk du finder mange flere spændende programmer i PC Worlds download-sektion.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere