Få tekst ind på pc'en uden scanner

Tag et billede af en tekst. Upload billedet til webtjenesten Free OCR. Og vupti: så kan du redigere i teksten. Prøv den smarte finte her.

Hvis du har rodet med en scanner, så kender du måske også til OCR-software (Optical Character Recognition).

Det bruges, når du har et trykt dokument, der skal ind i computeren, så du kan redigere videre i teksten.

Men faktisk behøver du ikke en scanner for at få mulighed for at redigere i din tekst.

Du kan blot tage et billede af den tekst, du skal bruge og uploade billedet til free-ocr.com, og vupti: så har du mulighed for at redigere i teksten eller klippe den over i et tekstbehandlingsprogram som Word.

Desværre understøtter Free OCR ikke dansk og dermed ikke æ, ø og å.

Da vi testede webtjenesten fik vi de bedste resultater, hvis vi forklarede programmet, at ordene i den uploadede billedfil var på tysk. Men vi slap ikke uden om at redigere lidt i teksten, hvor der var et par fejl i nogle misforståede danske bogstaver.

Free OCR kan håndtere billedfiler som BMP, GIF, JPEG, TIFF, og den kan også håndtere PDF'er - dog kun første side i en PDF.

Fælles for filerne er, at de ikke må være over to megabyte.

Du kan prøve Free OCR her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere