Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Tech

Denne artikel stammer fra det trykte Computerworlds arkiv. Artiklen blev publiceret den Computerworld d. 3. februar 2006.


Stilige højttalere fra B&O
Beolab 4 er navnet på Bang og Olufsens nye højttalere, der er designet til pc'en, men som også kan bruges som almindelige højttalere og for eksempel hænges på væggen. De måler 21,5 x 19,7 x 20,5 centimeter og vejer 1,7 kilo.
www.bang-olufsen.com

Clockradio med USB-stik
Der gemmer sig en clockradio bag denne lidt spøjst udseende boks, Discalo ccd 6800 fra Grundig. Den er udrustet med cd-afspiller, USB-stik, kortaflæser og selvfølgelig radio med plads til 20 indstillinger. Brugerens MP3-afspiller kan også kobles direkte til.
www.grundig.com

Musik i badet
Japanske Pioneer står bag de små vandtætte højttalere, ASP-PS55, der med en størrelse på 210 x 85 x 212 millimeter og en vægt på 365 gram, gør dem lette at have med i badet.
www.newlaunches.com

Nyt spejlreflekskamera fra Olympus
Med det netop lancerede digitale spejlreflekskamera E-330 er det lykkedes for Olympus at få et billede både i søgeren og på LCD-skærmen
bagpå i modsætning til alle andre digitale spejlreflekskameraer, hvor skærmen kun kan bruges til at se de billeder, der allerede er taget. Et andet irritationsmoment ved digitale spejlreflekskameraer er støv, der sniger sig ind i kameraet, når optikken skiftes ud og sætter sig på sensoren. Det har Olympus fikset ved at give sensoren en rystetur med ultralyd, hver gang kameraet tændes.
www.olympus.dk

Digital babysitter
Babykameraet, SBCSC 490 fra Philips giver forældrene rig mulighed for at høre, se og filme den lille ny. Det er et trådløst farvekamera og babyalarm i et, som også kan filme og optage på dvd. Det har lydindikator, der viser babyens lydniveau og kameraet har også night vision, så det er let at se babyen selv i mørke.

Med kærlighed fra Nokia
7370 er en af de tre mobiler i Nokias nye L'amour-kollektion, der består af tre forskellige mobiler. De fås alle i brunt eller guld i forskellige mønstre og er i blandet materiale af læder og metal. Den viste på billedet har en skærm på to tommer og et kamera på 1,3 megapixel med 8 x digital zoom. Dertil har den også radio og MP3-afspiller samt en hukommelse på 10MB.
www.nokia.dk




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere