Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Tech

Denne artikel stammer fra det trykte Computerworlds arkiv. Artiklen blev publiceret den Computerworld d. 16. december 2005.


En digital lommekalender
Z 22 fra Palm er en PDA, som kunne være tiltænkt den lidt yngre målgruppe. Den har et ydre, der matcher iPod'en og et indre til den, som ikke stiller for store krav. Den vejer 96 gram og måler 10.3 x 6.8 x 1.5 centimeter samt har en hukommelse på 20 MB. Vejledende pris er 129 pund.
www.palm.com

En kæmpe julegave
Er man en rigtig HD-fan er Philips' 42PF9830/10 den perfekte julegave - især hvis prisen er ligegyldig. Det nye LCD-tv fra Philips kan alt, hvad hjertet begærer på 42 tommer med en HD-opløsning på 1.920 x 1.080 punkter, 2 stk. 2.0 USB-stik og ambilight 2-funktion. Funktionen forstærker og forbedrer oplevelsen af billedet på skærmen ved hjælp af farve og lys. Den vejledende udsalgspris er 49.999 kroner.
www.philips.dk

MP3-afspiller fra
Packard Bell
Vibe 300 er en af de tre MP3-afspillere, som Packard Bell lancerer her sidst på året. De varierer i størrelse og kapacitet. Den viste fås med en hukommelse på enten 3 eller 6 GB. Et FM-modul kan kobles på bagsiden, som gør det muligt at lytte til radio. Alle modeller kan afspille både MP3- og WMA-formatet og er kompatible med DRM-beskyttede filer.
www.packardbell.com

Tilbage til kvaliteten
I en tid, hvor vi har så hurtig og let adgang til musik som aldrig før, er det let at glemme den gode lyd i farten. Sammen med Sonys dvd- og cd-afspiller, DVP-NS9100ES kan juleferien blive en oplagt stund at fordybe sig i musikken på. Vejledende pris 13.000 kroner.
www.sony.com

Del musikken
Med "2.0 Speaker Set" fra Trust forærer man en gave, man selv kan få glæde af. Højttalerne er på 2,4 watt og har et frekvensområde på 100 - 20.000 Hz. De er kompatible med både pc og alle andre enheder, der anvender en 3,5 mm jacktilslutning.
Vejledende pris er 26 pund plus moms.
www.trust.com

Skarp mobil til jul
Motorolas Razr V3x black vil sikkert være en populær mobil under træet. De, der falder for det flotte design, vænner sig forhåbentlig også til den lidt anderledes sms-ordbog i Motorolas mobil. Den vejer 95 gram og har en intern hukommelse på 5 MB. Vejledende pris er 2.699 kroner.
www.motorola.com




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere