Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Tech

Denne artikel stammer fra det trykte Computerworlds arkiv. Artiklen blev publiceret den Computerworld d. 11. november 2005.


Trådløs lyd
Pulsar 590 fra Plantronics er et sæt trådløse hovedtelefoner, der fungerer via Bluetooth og fungerer sammen med alle enheder, der har en port til hovedtelefoner. Højttalerne kan drejes og foldes ind til bøjlen, så sættet ikke fylder ret meget. Et tryk på en knap skifter fra musik til mobilopkald og omvendt. Den vejledende udsalgspris er 1.495 kroner.
www.plantronics.com

Lommevenlig Usb-hub
BHB4 fra Buffalo er en USB-hub, der kun måler 34 x 72 x 28 millimeter, hvilket gør den nem at have med overalt. Den har fire USB-stik, så brugeren har mulighed for at koble både kamera, MP3-afspiller, hukommelsesnøgle eller hvad man nu måtte ønske til sin pc. En anden smart lille detalje er, at ledningen bliver rullet op omkring en spole, på samme måde som på et kassettebånd - på den måde burde man kunne undgå det værste ledningskludder i lommen.
www.buffalo-technology.com

Fjernsyn på mobilen
I sidste uge i Barcelona lancerede Nokia store produktnyheder. Modellen N92 er en af dem, der vakte opsigt og er en såkaldt integreret DVB-H-løsning. Det betyder, at brugeren nu kan se tv og video direkte på sin mobil. Derudover har den også indbygget MP3-afspiller med en hukommelse på to gigabyte. Den understøtter både Bluetooth og WiFi og forventes at komme på markedet i Danmark næste sommer.
www.nokia.dk

Tyverialarm til mobilen
NB-3500 fra Trust er en alarm til dem, som har tendens til at glemme deres MP3-afspiller, PDA eller mobil - eller måske til turisten, som er bange for at miste sit dyrebare kamera. Den ene del af alarmen sættes fast på den bærbare enhed, og den anden skal ejeren selv beholde. Derefter kan man vælge, om alarmen skal aktiveres, når de to sendere er enten 5
eller 15 meter fra hinanden - og på den måde bliver brugeren varslet, hvis han er ved at glemme eller få stjålet sine kostbare ejendele.
www.trust.com

Enkel pda fra Palm
Tungsten E2 fra Palm henvender sig til brugeren, der har brug for en enkel PDA. Den har en hukommelse på 32 MB, måler 114 x 78 x 15 millimeter og vejer 133 gram. Skærmen har en opløsning på 320 x 320 pixel og viser 65.000 farver. PDA'en er kompatibel med Bluetooth, og der medfølger derudover et USB-kabel, som gør det let at overføre data til en pc.
www.palm.com

DVD-kamera fra Sony
Sonys videokamera DCR-DVD7E optager på DVD-skiver og kan også tage almindelige billeder. Ud over et kompakt design byder det på blandt andet touchscreen med menu, 10 x optisk zoom, 120 x digital zoom, LCD-skærm på 2,5 tommer og USB-stik.
www.sony.dk

Fleksibelt tastatur
Tastaturet "USB flexible keyboard" er et meget blåt tastatur, der kun vejer 243 gram. Tastaturet er fremstillet af blødt gummi, som gør det muligt at rulle det sammen og - måske det smarteste - at vaske det. På den måde behøver klodsede brugere ikke bekymre sig om rødvin og andet, der er mindre godt for et tastatur.
www.usbgeek.com




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere