Her er Samsungs tre nye minibærbare

Samsung har med blot én mininote på det danske marked skabt en succes, men nu er der tre mere på vej. Se dem og få prisen her.

Her er Samsungs tre nye minibærbare

WIEN: Samsung er nok mest kendt for deres storsælgende LCD-tv, men siden efteråret 2008 har vi kunne købe Samsung-bærbare i Danmark. En af dem var den lækre Samsung NC10, som vi testede for nyligt og gav betegnelsen: "Samsungs lille vidunder".

På Samsungs internationale pressemøde i Wien benyttede den sydkoreanske elektronikgigant lejligheden til at lancere tre nye mininotes, de små og billige bærbare.

Den mest interessante er Samsung N310, som er designet af Naoto Fukasawa med fokus på at skabe et nemt, blødt og interessant produkt.

N310 skiller sig ud ved at have en rundt form og en overflade, som er lavet i et blødt gummiagtigt materiale.

N310 har en skærm på 10,1 tommer på 1.024 x 600 pixels samt med en mulighed for 3G-modem. Batteriet er 4-cellet. Der er desuden WiFi 802.11b/g, Bluetooth, tre USB-porte. Den vejer 1,23 kilo og kommer i butikkerne til maj til en pris på knapt 3.700 danske kroner.

Den knapt så designede N120 er sandsynligvis fortsættelsen af NC10. Den leveres med en 10,1 tomme skærm, en gigabyte hukommelse, 160 gigabyte harddisk, Bluetooth, 802.11b/g og som noget nyt: et 6-cellet batteri med op til 5,5 timers levetid. Den vejer 1,28 kilo. N120 kommer også i butikkerne til maj og koster knapt 3.400 danske kroner.

Den sidste model er Samsung NC20, som i et stykke tid har været på markedet i blandt andet England. Den skiller sig ud ved at anvende Via's Nano processor, som skulle kunne matche Intels mere udbredte Atom processorer. Den har desuden en større skærm på 12,1 tommer med en opløsning på 1280 x 800 pixels. Den vejer 1,52 kilo og kommer ud i butikkerne til maj.

Særlige skærme til bærbare

Samsung benyttede også lejligheden i Wien til at lancere en særlig Lapfit-monitor. Skærmen er skabt til at arbejde sammen med og ved siden af din normale bærbare skærm. Den anvender derfor USB-interface og leveres med hængsel på bagsnuden, som gør den nem at stille op ved siden af din bærbare pc. Modellen hedder LD220 Lapfit og der er endnu ikke en pris eller dato på denne model.

Galleri: Nye minibærbare fra Samsung




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere