NÆRKONTAKT

Denne artikel stammer fra det trykte Computerworlds arkiv. Artiklen blev publiceret den Computerworld d. 30. maj 2003.


I dag modtager du særtillægget Storage & Server sammen med avisen. Magasinet giver dig et overblik over aktuelle problemstillinger inden for området og kan fungere som grundlag for at træffe strategiske beslutninger i virksomheden. Analyser, tendens, markedsoverblik, teknikformidling og brugererfaringer bliver samlet i et værktøj, der gerne skal være nyttig for dig i flere måneder. Der er derfor grund til at gemme magasinet. Magasinet er ikke en enlig svale, men følges op i juni af et særtillæg om Open Source, i august af Security og i september af Wireless. Flere særudgivelser, der behandler tidens mest brændende it-områder, er i støbeskeen og vil blive omtalt senere på denne plads. På Computerworld er vi meget optaget af at skabe ekstra værdi for dig som læser. Vi arbejder hele tiden på at forbedre avisen, så den matcher dine forventninger om dybde og grundighed. Men vi vil gerne give dig mere. Det er særtillæggene direkte udtryk for, ligesom andre initiativer er på vej. Du kan derfor forvente at få stadig mere ud af dit abonnement. Ofte kan man få det indtryk, at it er blevet ligegyldigt, fordi det er en selvfølgelig del af vores hverdag og arbejde. Jeg er ikke enig i den opfattelse. Digitalisering forandrer konstant vores samfund og erhvervsliv - og er en stigende forudsætning for en positiv udvikling af landets økonomi og velstand. Det bliver tit glemt i dag, hvor mange ikke længere finder it attraktivt og spændende som samtaleemne.

Det gælder også politisk, hvor ganske få profiler præsenterer ideer til, hvordan it kan udvikle samfundet. Vi bringer i dagens avis på side 32 en kronik fra en af de positive undtagelser - Morten Helveg Petersen - og opfordrer andre til at tage handsken op. Der er stærkt brug for, at vi diskuterer, udforsker og undersøger de nye muligheder og husker begrænsningerne. Det foregår lige her i Computerworld. Velkommen til avisen og til vores første særtillæg Storage & Server - håber du kan bruge det.

Citat:
Digitalisering forandrer konstant vores samfund
og erhvervsliv - og er en stigende forudsætning for en positiv udvikling af landets økonomi og velstand.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere