Pc-kabinettet fra helvede

Computerentusiaster har tit fingrene i maskinen, men i traditionelle pc-kabinetter kan det være bøvlet at udskifte hardwaren. Det laver Antec nu om på med open air-kabinettet Skeleton, der må betragtes som klassens onde dreng.

Det kan måske undre den jævne pc-bruger meget, at en sværm af de mere entusiastiske brugere - de såkaldte selvbyggere - kigger skævt på det traditionelle kabinet, når en ny pc skal installeres.

I stedet kan bundkort og resterende komponenter med fordel placeres på bundkortkassen, hvorefter der er fri adgang til lynhurtig udskiftning af grafikkort, processor, køler og ram. Hvis det dristige overclock ikke er stabilt, så maskinen fryser, er det også lige til højrebenet at nulstille bundkortets CMOS.

Antec har af samme årsag haft seriøs gang i den kreative proces, og resultatet er det nye Skeleton, hvis lige markedet ikke tidligere har set, da det nok bedst kan kategoriseres som et open air-kabinet.

Det skal give entusiastiske selvbyggere og andre pilfingre direkte adgang til hardwaren, og samtidig lover Antec, at afkølingen af de varme komponenter er helt i top.

Airflow, sexet lys og skjulte ledninger

Kabinettet, der måler 40 x 46 x 48 centimeter, passer til alt lige fra Mini ITX-, MicroATX- og Standard ATX-bundkort. Det tiltrækker sig omgående opmærksomhed med den gigantiske blæsers 250 millimeter, der roterer direkte over bundkortet. Blæserens hastighed kan justeres i tre trin, så kølingseffekt og støjniveau balanceres til brugssituationen, og de indbyggede forskelligfarvede lysdioder pepper kabinettet op.

Kabler kan i sagens natur forhindre det optimale airflow, Antec prøver at opnå med Skeleton-kabinettet, så en række dertil egnede kabelbakker sørger for at gemme dem så meget af vejen som muligt. Harddiskene skal naturligvis heller ikke gå en varm tid i møde - derfor har en 92 millimeter blæser fået som opgave at holde lagerkapaciteten kølig.

Udvidelsesmuligheder

Skeleton mangler ikke udvidelsesmuligheder - op til tre af de største grafikkort er der reserveret plads til, og det er muligt at installere op til to optiske 5,25 tommer drev samt fire 3,5 tommer harddiske eksternt, mens der internt er blevet plads til to 3,5 tommer harddiske. På fronten er der en række praktiske tilslutningsmuligheder, der omfatter USB 2.0, FireWire (IEEE1394), eSATA og audio.

Kabinettet, der leveres uden strømforsyning, kan købes nu og er set til omkring 1.050 kroner på pcworld.dk's Pristjek. Læs mere om Antec Skeleton hos producenten.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere