Artikel top billede

Lær blindskrift på den nemme måde

Det tager kun seks timer, lover Keyboard Pro. Så burde du være i stand til at skrive løs på tastaturet med øjnene fast rettet mod skærmen - uden at skrive forkert. Prøv en demo her.

Engang var det benhårdt arbejde at lære blindskrift. Denne skribent husker tilbage på tiden i folkeskolen, da faget hed maskinskrivning.

Skrivemaskinens taster blev dækket til med en stor metalplade, der lignede noget fra Anden Verdenskrig, og så var det ellers om at skrive løs uden udsigt til tasterne. Det resulterede naturligvis i massevis af fejl, som løbende blev fikset med rettepapir.

Det var i bogstaveligste forstand den hårde skole.

I dag er det meget lettere at lære blindskrift takket være vores computere.

På nettet findes flere forskellige tjenester, der tilbyder at lære dig at skrive fejlfrit - uden at have øjnene rettet mod dine fingre, der danser rundt på tastaturet.

Og resultaterne skulle også gerne komme meget hurtigere, end da denne skribent brugte det meste af ottende klasse på at lære at skrive på maskine.

Danske Keyboard Pro lover, at du faktisk kun skal bruge seks timer på at få styr på tasterne. Metoden er onlinekurser, hvor du guides gennem forskellige øvelser. Undervejs afspilles videoklip, hvor en instruktør forklarer, hvad du skal gøre. Du får også gode råd, når det gælder den mest ergonomiske brug af tastaturet.

Onlinekurset kommer også omkring hastighedsøvelser, som skal gøre dine ti fingre til de hurtigste på hakkebrættet.

Dermed kan du hurtigere komme igennem dit skrivearbejde på jobbet, mailen til fætter Allan eller første udkast til din kommende roman.

Det koster 298 kroner at få onlineadgang til Keyboard Pro i et år. Det er også muligt at bestille firma-abonnement, hvor prisen afhænger af antallet af medarbejdere, der skal bruges tjenesten.

Du kan læse mere om Keyboard Pro her.

Det er også muligt at prøve en demoversion af Keyboard Pro, der fungerer både på Windows og Mac.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere