Avatar billede Jeaputte Nybegynder
03. februar 2014 - 09:20

Direct3D og Grafikkort problmer

Sagen er den, at jeg har haft et grafikkort, som aldrig har været i brug siddende i min bærbar (Nvidia GeForce 610M) - før har jeg bare haft brugt det integrerede grafikkort.

Nu har jeg endelig fået det andet til at virke og slået det gamle fra og nu oplever jeg en del problemer. Det skal også siges, at jeg fornylig brugte 'PC Reset to Factory Settings', hvorved mange opdateringer osv. forsvandt.

Når jeg kører 'dxdiag' fra Kør, så kan den under 'skærm', ikke se hverken min producent, chip-type, skærm, direct3D acceleration bare for nævne et par stykker.

Jeg sidder på en Asus laptop model A53S med windows 7, hvis det har den vilde relevans.

Har forsøgt med diverse guides fra nettet, men uden nogen reel hjælp. Der var noget med at bytte nogle .dll filer ud, noget med opdatere drivere til grafikkort (er gjort). Deruover kan jeg heller ikke åbne Nvidia Control Panel op - der kommer også en fejl. Forsøger jeg at åbne et PC spil, fx League of Legends siger den, Direct3D could not be found.

Hjælp appreciated.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester