Avatar billede Peter_Packroff Nybegynder
01. februar 2014 - 10:22

Videokamera og udstyr til web-video og video-blog indlæg

Hej alle. Jeg ved en masse om filmredigering osv. men det er meget længe siden jeg har leget med hardwaren.
Jeg leder efter en MEGET billig løsning. Så jeg skal bruge et HD-kamera, men vigtigst af alt er LYDEN. Der er altid (skod) grim lyd på næsten alle video-indlæg og produktpræsentationer på YouTube, medmindre det er top professionelt udført i studie.

Anbefaler I en skjorte-knap mikrofon eller en dynamisk/ retningsbestemt mikrofon? Jeg har tidligere arbejdet med kondensator-mikrofoner, men så kommer der sådan en træls baggrundsstøj med, og man kan ikke engang lægge sin kuglepen på bordet, uden at det runger og knaser.

Og er det nødvendigt med en kompresser og al mulig, eller kan jeg rense lyden i software efterfølgende, så den bliver flot ren?

De fleste kameraer jeg har set har ET mini-jack input til mikrofon. Skal jeg evt. have en mini-mikser til loft-mikrofon og bord-mikrofon (måske endda også skjortemikrofon), eller hvordan opnår jeg en professionel lyd?

Mange tak for hjælpen

Hilsener

Peter
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester