Avatar billede Slettet bruger
30. oktober 2013 - 09:29 Der er 1 kommentar

Robotter

Heii:D jeg ville lige spørge om i har nogle gode robot-facts man kan bruge i et skoleprojekt på godt og ondt om robotter?? Jeg har lavet et PowerPoint, og et spørgeskema (som i også gerne må svare på hvis i har tid/lyst) Jeg har fået skrevet om:
Robotter - Hvad??
Kunstig intelligens
Robotternes historie i kort version
Så jeg mangler noget om robotter i hverdagen, og skal lige have ringet til nogle fabrikker om nogen spørgsmål dertil. PS: hvis i kender nogen fabrikker der arbejder med industrirobotter, vil i ikke så være meget og skrive dem nede i kommentarfeltet?? På forhånd tak:D
Avatar billede Slettet bruger
30. oktober 2013 - 09:35 #1
Jeg glemte lige at putte linket ind til mit spørgsmålsark, og jeg ved ikke lige hvordan man redigerer... Her er det: http://www.askpeople.dk/ask/real/scheme.php?frm=1&pubFormId=9e5e01494270d81
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester