Avatar billede jullle3 Nybegynder
27. august 2013 - 14:56

Min PC crasher når jeg plugger headset ind/ud

Hej, jeg har en stationær PC som for nyligt er begyndt på at crashe når jeg enten plugger headset ind/ud eller når jeg ser videoer på nettet, det er også sket et par gange at den crasher når jeg hører musik fra hjemmesiden kaldt "Hypem.com".

Det mest almindelige crash som forekommer oftest er når jeg plugger mit headset ind/ud af Pc'en, hvorefter mit lydpanel stopper med at svare og kommer med denne besked:

"Dll-fil med fælles dialogbokse til brugergrænsefladen i Windows svarer ikke"

Når beskeden kommer, går der ca 10-20 sekunder før at PC'en crasher, eller fryser helt og jeg ikke kan bevæge hverken mus eller bruge keyboardet.

Jeg er bange for at det kunne være en mulig virus som ligger og driller systemet, men er meget usikker på hvad fejlen skyldes..

Jeg bruger windows 7
Proccesor: Intel(r)Core(TM)i7 CPU  870 @ 2.93GHz
Systemtype: 64-bit operationssystem
Ved ikke om det hjælper.. men sig til hvis jeg skal skrive noget mere om min PC
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester