Avatar billede KHHP Juniormester
01. juni 2013 - 16:42

Fejl i SSL webmin Centos 6.4

Hej
Er nu gået igang med at opsætte mig en CentOS 6.4 x64 baseret webserver i Hyper-V. Dog er jeg stødt på en udfordring, som ikke rigtig er et problem, men blot en udfordring jeg godt vil have løst, da jeg ved at det virker.
Sagen er den at jeg har installeret webmin på CentOS og kan også sagtens tilgå den via http://servernavn.domæne.local:10000 og logge ind. Dog kan jeg ikke gøre dette via HTTPS. Dette virkede fint i Ubuntu Server x86, men her kunne jeg ikke få netværk til at virke i Hyper-V, så jeg gik over til CentOS, da det kan bruge både drivere og problem til RHEL. Jeg havde før haft Ubuntu Server installeret i VmWare Fusion på min computer, men ville godt have alle servere virtualiseret på min Server2012 AD maskine, således at alle servere var samlet.
I VmWare kunne jeg få det hele til at virke med Ubuntu, men nu hvor jeg anvender CentOS, så er det lidt mere kompliceret. Jeg har søgt lidt rundt på nettet og fundet forskellige løsninger, som jeg da også har afprøvet og har desværre ikke været heldig. Som prikken og i'et har jeg endda forsøgt at slå IPTABLES Firewallen i CentOS helt fra, for at se om der stadig var problemer.
Dog får jeg stadig samme fejl.
Omtalte fejl er:

Der opstod en fejl under forbindelsen til linux.domain.local:10000.

SSL modtog en attest som overskred den maksimalt tilladte længde.

(Fejlkode: ssl_error_rx_record_too_long)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester