Avatar billede skoust Nybegynder
29. april 2013 - 19:09

DDR3 / DDR3L ram.. Hvilke kan jeg bruge?

Jeg har været ved at Google lidt om forskellen på DDR3 og DDR3L ram. Der er så vidt jeg har opfattet, kun at DDR3L rammene bruger mindre strøm. Jeg læste så om nogle der skrev, at visseMAC computere, kunne håndtere flere ram end Apple havde foreskrevet, hvis de brugte DDR3L rammene i stedet for.. Lyder lidt spooky, men hvad ved jeg?

Jeg har lige bestilt en Lenovo T430 og vil høre om den kan bruge DDR3L ram, eller om jeg skal vælge almindelige DDR3 ram til den? Hvad er max den kan håndtere? Er det 2 x 8 GB eller? Er der noget med at Win 7 64 bit ikke kan håndtere lige så mange ram, som Win 8 64 bit?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester