Avatar billede jon1234 Nybegynder
17. marts 2013 - 14:12

IMPRINT

Hej

Er der nogle der ved hvordan man laver fx. et tag i autocad. Jeg skal bare kunne hive mine streger op i luften hvis i forstår.

Jeg har prøvet forskelige ting og har fundet frem til at man nok skal bare IMPRINT. Er der så nogle der ved hvordan man bruger den? jeg har trykket F1 for at få hjælp men forklaringen er for dårlig eller så forstår jeg bare ikke hvad de mener. Der ligge en lille video hvis i trykke f1 ved IMPRINT og det er bare på den måde som de hiver taget op jeg skal bruge. Jeg skal godt nok bruge den med lidt flere streger men hvis man kender systemet så må det være det samme. Der ligger også nogle videoer på youtube hvis man skriver IMRPINT autocad. Men jeg synes bare ikke jeg kan hive op så jeg så den der tag form.

Håber den en der kan hjælpe.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester