Avatar billede cavalito Nybegynder
27. december 2012 - 14:36 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Hjælp til port forwarding !!

Hej med jer, jeg går her med et lille problem og det er at jeg ikke kan finde ud af at lave en port forwarding på min router. Min router er fra yousee og modellen er en netgear CG3000, jeg har prøvet at rode lidt med det selv men uden held. Så derfor tænkte jeg på, om jeg ikke kunne få noget hjælp over teamviewer af dig der nu har forstand på det. Det spil den skal sættes op til er Warcraft 3, håber der er en der flink som gider at hjælpe mig med det. Mvh Jonas.
Avatar billede michael_stim Ekspert
27. december 2012 - 14:46 #1
Da det kun er tilladt at oprette et spørgsmål med samme emne, kan du passende lukke dette spørgsmål ved at lægge et svar og acceptere dit eget svar. Du kan fortsætte i den anden tråd:
http://www.eksperten.dk/spm/974245
Avatar billede cavalito Nybegynder
27. december 2012 - 15:21 #2
Super
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester