Avatar billede britho Nybegynder
01. november 2012 - 13:41 Der er 6 kommentarer og
1 løsning

Betinget formatering fra excel til word

Hej
Jeg har lavet den fineste tabel med farvede prikker, der fortællet om mine mål er helt, delvist eller ikke- opfyldt. Mit problem er, at når jeg kopiere tabellen ind i mit notat i word, forsvinder alle prikkerne, og tabellen er tom - så er det jo ikke smart- er der nogen der kan et trick?
Avatar billede alanm Nybegynder
01. november 2012 - 13:49 #1
Nu fremgår det ikke, hvilken version af Office, du bruger, men jeg har tit oplevet, at især figurer ikke kommer til at se ud i PowerPoint og Word, som de gjorde i Excel. Prøv 'Indsæt speciel' i stedet for 'Indsæt'. I sidste ende kan du indsætte tabellen som en figur - det plejer at virke, men muligheden for at redigere forsvinder selvfølgelig.
Avatar billede britho Nybegynder
02. november 2012 - 07:59 #2
Jeg bruger office 2010. Jeg har ikke muligheden "indsæt speciel"- eller også kan jeg bare ikke finde rundt i det nye "smarte" setup, der er lavet. Hvis jeg vælger indsæt excel-regneark, kan jeg godt få den til at vise prikkerne, men hele tabellen bliver meget mærkelig og kan ikke ses i sin helhed i dokumentet. Som figur smider den prikkerne. Eneste succes hidtil er at gemme som pdf og trække det ind som billede- det bliver bare ikke nær så pænt....
Avatar billede Slettet bruger
02. november 2012 - 08:27 #3
Når du har kopieret i Excel så gå til dit Word dokumment (jeg har US version, så oversæt selv hvis du har dansk), højreklik, under Paste Options vælger du det ikon hvorunder der står  Link & Keep Source Formatting (ved mig det tredje ikon fra venstre).

Hans
Avatar billede britho Nybegynder
02. november 2012 - 12:49 #4
Der lærte jeg noget nyttigt nyt, som jeg sikkert kan bruge til en hel masse andre situationer - tak for det ! Desværre hjalp det ikke på mine prikker...............
Avatar billede Slettet bruger
02. november 2012 - 13:03 #5
Det forstår jeg ikke. Har du muligfhed for eventuelt at sende Excel filen med det der skal over i Word?

hans.knudsensnabelamail.tele.dk
Avatar billede britho Nybegynder
02. november 2012 - 13:33 #6
Nu har jeg forsøgt at sende, håber du kan genskabe problemet-
på forhånd tak for indsatsen
Avatar billede Slettet bruger
02. november 2012 - 14:05 #7
OK.
Hans
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Vi har et stort udvalg af Excel kurser. Find lige det kursus der passer dig lige her.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester