Avatar billede Heleneat Nybegynder
20. juni 2012 - 22:36

Windows Live Photo Gallery Fejlkode 0x800703e7

Hej alle,

1) Min computer kommer med ovenstående fejlkode, når jeg prøver at åbne programmet, hvad gør jeg?

- jeg har prøvet at fjerne det, for bagefter at installere det igen, men det virkede ikke! Medmindre jeg har gjort det forkert..

2) Efter endt redigering og automatisk "gemning" af billed (der er ikke oprettet en kopi), er det så muligt, senere hen, at få originalen tilbage????

- jeg har i god tro redigeret og beskåret (desværre efter manuelle og IKKE klassiske størrelser, således at selve motivet jeg er interesseret i blev "forstørret") et hav af billeder, som nu når jeg vil oploade dem til fremkaldelse, desværre bliver endnu mere beskåret og fjerner det meste af billederne :(

3) Nogen der ved, om man kan indstille sit kamera til at tage billeder efter en bestemt størrelse, således at de ikke skal beskæres efterfølgende, hvor man måske må skære noget af billedet væk? (kunne være rart at man fik fremkaldt præcist det billed man ser på sin kameraskærm..)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester