Avatar billede Sara-Pind Nybegynder
24. april 2012 - 19:16 Der er 3 kommentarer

Facebook

Hej, jeg havde en facebook konto som blev deaktiveret af selve facebook, af sikkerhedsmæssige grunde, fordi at jeg blev hacket. Jeg fik for lidt siden en mail om at jeg nu kunne bruge min bruger igen, men når jeg så logger ind, siger den at min bruger er blevet deaktiveret, og klik på dette link for at få mere at vide. I help-centeret siger de at hvis facebook har deaktiveret min bruger, burde jeg kontakte facebook. Jeg kan ikke finde nogen side hvor jeg kan kontakte dem. Er der nogen af jer der har oplevet det samme? Jeg vil meget gerne have min bruger igen. Send meget gerne links til hjælp, eller gode råd. Tak
Avatar billede sand321 Nybegynder
24. april 2012 - 20:05 #1
Prøv at skrive til dem på adressen disabled@facebook.com
Avatar billede Sara-Pind Nybegynder
24. april 2012 - 20:13 #2
Mange tak :-) Det prøver jeg
Avatar billede sand321 Nybegynder
24. april 2012 - 20:17 #3
Det var så lidt :)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester