Avatar billede Cyber-Warrior Nybegynder
07. februar 2012 - 23:58

Nogen som vil have en frivilig til "oplæring" nogle timer om ugen

Hej kære Eksperten medlemmer , jeg er 25 år gammel og er af tyrkisk afstamning , til daglig er jeg elite uefa licence fodbold træner for et ungdoms hold i et af Danmarks største klub, og har selv spillet tidligere på elite plan og måtte holde op grundet en ulykke måtte jeg holde op og uddanne mig indenfor træner verden, sidste år har jeg afsluttet "Webintegrator" udannelsen med basale programmering af websider med; Html/css-Asp.net/C#-Ms sql database-Photoshop. Siden jeg har gjort det færdigt har jeg ikke haft meget tid til og at udvikle mine kompetencer og arbejde med det som jeg tidligere har nævnt det har jeg arbejdet med fodbold på fudltid,men nu vil jeg virkelig kaste mig ud i det igen, og begynder til Datamatiker uddannelsen på erhvervs akademiet . Nu vil jeg bare høre jer om ; Er der nogen af jer som vil have mig i jeres  "web el software" firma nogle timer om ugen og lære mig op indenfor Asp.Net/C#-Ms sql,html/css og alt andet , jeg vil gør det frivilligt uden nogle forventninger for mit eget skyld med hensyn til min fremtid. Håber der sidder nogle friske mestre derude som vil have mig med.






Det kan du få ud af det:

Jeg kan udvikle de opgaver som du giver mig derhjemme efter min frivillige timer på  arbejdspladsen.

Jeg smutter ikke fra dig så snart du har lært mig op til at blive en god programmør/udvikler, jeg er taknemlig og vil komme i de år jeg studere( 2 år og 6 måneder).

En der brænder for at lære noget.

Jeg vil skabe  farve på arbejdspladsen.



Håber jeg er en "Frivillig" som du/i vil have på din/jeres arbejdsplads til at lære mig op, og dermed give det danske samfund et dygtig og frisk arbejdskraft i fremtiden.



Alle firmaer i Stor København, københavn, samt roskilde har interesse.

Send mig et pm vis du/i er intresseret
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Computerworld tilbyder specialiserede kurser i database-management

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester