Avatar billede mido1337 Nybegynder
09. oktober 2011 - 22:24

Router Portforwarding

Hej

Jeg har nu prøvet alt nu også søgt på google, men ingen til hjalp. Så nu prøver jeg forums i stedet og håber jeg kan få nogle ekspertise :)

Jeg har problemer med at portforwarde alle min porte.Jeg har 2 router kørende, den ene er direkte fra Cybercity(telenor) også det andet har jeg købt seperat.

Cybercity routeren er: Zyxel 2602r-61
Routeren jeg har købt er: Netgear wndr3700

Men det jeg har gjort indtil videre er:
fulgt denne her guide: http://www.telenor.dk/privat/kundeservice/kundeservice/bredbaand/opsaetning/router/prestige-2602r-61/aabn-porte/tabs/opsaetning.aspx
Og jeg har valgt at skrive min ip ved siden af all ports.

Også har jeg gået ind i Netgear får at åbne den også, med simple port forwarding program. Men når jeg prøver det står der bare:" de(n) specificerede port(e) bliver anvendt af andre konfigurationer. kontroller konfigurationerne for fjernadministrationm. USB Readyshare, videresendelse fra port, portudløsning, UPnP Port Mapping-tabel, RIP og Internetforbindelsetype "

Håber nogen her, som kan svarer på mit spørgsmål, da jeg bruger det til teamspeak, men jeg bliver kicket hvergang jeg joiner, pga. jeg ikke har åbnet mine porte, så jeg vil have åbnet det og nej jeg kan ikke bare bruge et andet, vil bare åbne mine porte :)

Takker på forhånd
MiDo
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester