Avatar billede dwsbhsr Nybegynder
23. september 2011 - 17:31

Aktiv periode udfra startdato i en række og slutdato i en anden tilfældig række..

Hej
jeg sidder med et datudtræk fra en database der er lagt over i exel 2007. disse data skal jeg gerne have sorteret i en pivottabel.

I dataudtrækket har jeg en startdato og en slutdato i kolonnerne. disse datoer fortæller hvornår en borger fih hjælp  i kommunen.

Der er flere rækker på samme borger, med samme startdato og evt ingen slutdato. en række for hver gang borgerens ydelse er skiftet.

Nu har jeg så brug for at kunne lave et filter i min pivot hvor jeg kan filtrere hvilke borgere der var aktive f.eks juni 2009. Jeg er bekendt med at dette filter kræver en ny kolonne i exelarket, men hvad skal der skrives i en sådan kolonne??
hvilken formel kan evt bruges til at se aktivperioder udfra 2 datoer...
En specifik borger kan godt først efter 6 rækker med samme startdato få en slutdato, som jeg ser er en del af formlen for at finde aktivperioden?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Vi har et stort udvalg af Excel kurser. Find lige det kursus der passer dig lige her.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester