Avatar billede Slothic Nybegynder
16. september 2011 - 00:58

Linux ubuntu 10 64bit vps server. Problemer med java og ram.

Hejsa, jeg har et problem med min nye vps som jeg lige har købt fra switchlink, (ved ikke om man må lægge links til dem så det gør jeg ikke.) Jeg har installeret ubuntu 10 64bit på den.

Vps'ens formål er at køre en minecraft server med admin system som wrapper rundt om minecraft serveren.

Nu har jeg så sat alt op og det skulle virke, men der er åbenbart et ram problem.

Hvis jeg starter minecraft serveren i sig selv med 1024 mb ram via -Xmx1024M og -Xms1024M starter den fint op uden problemer og uden at sluge mere ram end den burde.

Starter jeg minecraft serveren med samme kommando, og derefter wrapperen som kører på -Xms32M -Xmx128M så får jeg en pæn error fejl fra java som siger: "Could not reserve space for object heap" selvom i teorien skulle der være 1480 mb ram fri til det.

Vælger jeg at starte det på samme måde men med minecraft serveren på max 512 mb ram starter det op, men jeg kan se inde på vps kontrolpanelet at den ialt bruger 1.96 gigabyte ram ud af 2 gigabytes.

Jeg har kontaktet deres support forgæves flere gange. Så jeg håber på en af jer har en løsning til det her. Minecraft serveren skal meget gerne køre med 1024 mb ram, da dette er minimum for en "lagfri" server.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester