Avatar billede nania Nybegynder
10. januar 2011 - 14:05

Telia router - DLink 615

Efter at have investeret i en ny computer har jeg store problemer med internettet - jeg mister ofte forbindelsen helt eller der er en meget ringe forbindelse.
Udover at det er enormt frustrerende når jeg spiller (wow - høj latency eller dc), så er edt også tit jeg slet ikke kan komme på nettet eller det går enormt langsomt :S

Jeg har ifbm. wow åbnet manuelt for de nødvendige porte på både Telias router og i Windows Firewallen (og mit antivirus program), så problemet burde ikke være der
Jeg har lavet en tracert på forbindelsen og umiddelbart er der heller ingen problemer der

Jeg har så læst lidt op på det og installeret Telias supportprogram og det tyder umiddelbart på, at det er fordi mit netkort og Telias router ikke kommunikerer ret godt
Jeg har ydermere læst mig til at Telias router skulle være enormt dårlig og jeg har nu WLAN3 IEEE 802.11 n på computeren som umiddelbart ikke kører ret godt med Telias router (det havde jeg med al sandsynlighed ikke på den gamle computer som var 2+ år)

Jeg har derfor investeret i en DLInk 615 og skal have den koblet til systemet... og her kommer problemet :D
Jeg er ikke dum til computere, men lige netværk er bestemt ikke min stærke side - så hjælp .. hvad gør jeg?

/Annemette
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester