Avatar billede fkil Nybegynder
14. juli 2010 - 09:06

Exchange 2010 database fejl

Hej!
Jeg har en Exchange 2003 server og har installeret en Exchange 2010 som skal afløse den gamle 2003. Det gik godt og jeg fik alt til at virke. Exchange 2010 gik ned og jeg var nødt til at genstallere den. Alt er installeret uden fejl. Også alle roller mv. Dog har den ikke selv oprettet e-mail database samt public folder database som den normalt vil gøre. Der hænger åbenbart noget i Exchange 2003 som Exchange 2010 ikke kan lide fra første installation. Når jeg prøver at oprette en database manuelt i Exchange 2010 får jeg denne fejl:

3884
  5
  New-MailboxDatabase
  0
  Microsoft.Exchange.Data.Directory.SystemConfiguration.DefaultDatabaseContainerNotFoundException: Couldn't find the default database container 'Databases'. at Microsoft.Exchange.Data.Directory.SystemConfiguration.ADSystemConfigurationSession.GetDatabasesContainer() at Microsoft.Exchange.Data.Directory.SystemConfiguration.ADSystemConfigurationSession.GetDatabasesContainerId() at Microsoft.Exchange.Management.SystemConfigurationTasks.NewMailboxDatabase.PrepareDataObject() at Microsoft.Exchange.Configuration.Tasks.SetTaskBase`1.InternalValidate() at Microsoft.Exchange.Management.SystemConfigurationTasks.NewDatabaseTask`1.InternalValidate() at Microsoft.Exchange.Management.SystemConfigurationTasks.NewMailboxDatabase.InternalValidate() at Microsoft.Exchange.Configuration.Tasks.Task.ProcessRecord()
  {e9e50040-8f9b-4c4c-8ce6-0c6a4149e4fa}


Er der nogen der har en ide. Jeg har prøvet at afinstallere Exchange 2010 og så geninstallere. Men samme problem. Når Exchange 2010 afinstalleres kan jeg se der stadig er nogle ting fra installationen i Exchange 2003 hvis jeg fx. bruger adsiedit.msc.

Ser frem til gode råd :-)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester