Avatar billede klemmensen Nybegynder
20. februar 2010 - 22:37

Opsætning og synkronisering af "ikke standard" folder for kontaktpersoner i outlook på windows mobile

Kære eksperter,

Jeg er ny bruger at Windows Mobile Device Center, som skulle være det fantastiske værktøj til at synkronisere, tage backup m.v. af min nye X2 telefon. Jeg kører Windows 7 32 bit med Outllok 2007.

Jeg syntes dog indstillingerne i synkroniseringen er noget mangelfulde. Jeg brugte PC Suite på min gamle telefon og der kunne jeg vælge hvilken mappe i Outlook der skulle synkroniseres mod - jeg har nemlig ikke mine kontakter til mobilen til at ligge i standard folderen, da der er en masse andre, som kun bruges på mail m.v.

Hvordan kan jeg sætte det op til at tage en anden mappe? Det må da kunne lade sig gøre - eller er det rigtigt at det nye software er meget primitivt? Det virker umiddelbart sådan..

Hilsen
Ole Klemmensen
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester