Avatar billede Essendrup Nybegynder
18. februar 2010 - 20:56 Der er 2 kommentarer

Ekstern Harddisk til Mac bærbar..

Min Søster har en Mac bærbar - Hun vil meget gerne have en ekstern harddisk til den - Men en Appel ekstern haddisk koster jo en formue - Nogen det kan hjælpe med et bedre bud på en der er brugervenlig og til nogen lidt billigere penge.. Den behøver ikke at være kæmpe stor - Den skal bare bruges til back-up af hendes billeder og dokumenter..
Avatar billede lockmedown Nybegynder
18. februar 2010 - 21:45 #1
Har selv en LaCie Hardisk på 1000 gb Som er ganske brugervenlig til både mac og pc . PS den kan købes i 500 Gb og 250 Gb og jeg gav 600 for den på 1000Gb . så edt er billig pris :)
Avatar billede kado Nybegynder
19. februar 2010 - 07:26 #2
En anden fortrinlig 1000GB HD kan pt. fås i Netto til kr. 549,-

Næsten ALLE eksterne diske med USB, Firewire 400 eller Firewire 800 kan bruges til Mac. Nogle kan dog være formateret, så du kun kan kopiere filer større end <4GB.


/kado
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester