Avatar billede DanielFrank Nybegynder
31. januar 2010 - 15:07

Endpoint meddeler om "Jabber" ved sync. af bogmærker

Jeg er en flittig bruger af Google Chrome og har lige nu den sidste nye beta version med extensions. Her bruger jeg en fin lille extension fra Google selv, der giver mulighed for at synkronisere bogmærker med en Gmail konto.

Problemet her er dog at når Chrome er forbundet med Gmail kontoen, kommer der en lille popup besked fra Symantec Endpoint som jeg bruger til AV og Firewall, om at SID: 21596 forsøger adgang på en aller anden vis. Og at koden registreres som en "Jabber"

Der bliver ikke blokkeret noget, men synes det er lidt underligt at HVER gang browseren starter op, skal jeg se på denne besked. Kan man ikke gøre noget for at undgå den? Evt. sætte en exception?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester