Avatar billede masso Nybegynder
16. november 2008 - 18:53

Typo3 - Google Maps

Hej

Jeg sidder i øjeblikket og leger lidt med en typo3 hjemmeside.

På denne side er det meningen vi skal have et Google kort over nogle bestemte ting i danmark, det er meningen at man via forsiden skal kunne søge efter de ting der er på kortet, og på kortet skal der så være en form for info boks.. Trykker man så på denne boks skal man blive ført over til en side hvor man kan læse lidt om denne ting.

Det hele skulle helst gerne være bruger styret, men kan det ikke lade sig gøre er det fint nok.

Jeg har fået typo3 siden op at stå, og jeg har sådan set også fået installeret mit google maps på den, men den kommer med en fejl når jeg prøver at tilføje kortet til min side.

Der er tale om det google maps der hedder: WEC Map

Sidder der en Typo3 haj derude, som vil hjælpe mig/os vil vi blive mere end glade, vi har ikke så mange penge vi kan tilbyde dig for hjælpen, men er der en der kan prøve at hjælpe os må vi prøve at finde ud af noget, for vi vil så gerne have det her til at virke.

Hilsen
Mads

(det er svært for mig at vide hvilke oplysninger i skal bruge for at kunne hjælpe i dette tilfælde, men sig frem og jeg skal komme med dem til jer. Den side det hele ligger på hedder: http://tamburkorps.dk/beta )
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Vi tilbyder markedets bedste kurser inden for webudvikling

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester