Avatar billede erbofloe Nybegynder
19. marts 2008 - 22:16 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Remote wipe device

Er der nogle som har erfaring med remote wipe af mobilos. Jeg kan godt få det til at virke, hvis brugeren indtaster forkert kode X antal gange på mobilen. Men hvordan sletter jeg den fra serveren? Hvordan finder jeg mobilen på //server/mobiladmin ?
Avatar billede Slettet bruger
19. marts 2008 - 23:06 #1
Erfaring, nej.
Det er måske dette du søger: "How to Perform a Remote Wipe on a Device" http://technet.microsoft.com/en-us/library/aa998614.aspx

:-)
Avatar billede strych9 Praktikant
20. marts 2008 - 23:13 #2
Hvorfor vil du slette brugerens postkasse fra serveren? Du er godt klar over at det betyder at postkassen er væk, og ikke blot for mobiltelefonen at se?
Med mobileadmin kan du søge på postkasse navn for at finde synkroniseringsforholdet mellem telefon og server. Har du fundet den website man gør det fra?
Avatar billede erbofloe Nybegynder
21. marts 2008 - 07:48 #3
tpo> Det hjalp ikke.

strych9> Det er ikke postkassen jeg vil slette. Jeg har installeret mobiladmin. Men  når jeg søger på et brugernavn, kommer der ikke nogle mobiler frem. Er der noget som skal installeres/opsættes? Telefonen er sat op til at bruge direct push, og med password protection efter tastaturlås.
Avatar billede erbofloe Nybegynder
26. august 2010 - 20:46 #4
Svar
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester