Avatar billede andersnk Nybegynder
15. november 2007 - 19:34

Internet Exporer (64bit) vs Internet Explorer

Hej
Jeg har for nylig installeret Windows Vista Home Premium og har brugt de uden de store problemer.
Derhjemme har jeg et trådløst netværk, som jeg kun har haft det problem at jeg ikke få internettet til at fungere gennem Mozilla Firefox. Der var simpelthen ikke forbindelse, når jeg åbnede det, men, det var der til gengæld når jeg åbnede Internet Explorer(alm. ikke 64 bit.)
Så har jeg idag været hos en ven, hvor der også er et trådløst netværk, men her havde jeg så flere problemer. Jeg kunne simpelthen ikke få forbindelse til internettet, selvom der stod den havde forbundet fint nok til netværket, hverken med Firefox eller IE. Så opdagede jeg så at jeg også havde et program der hed Internet Explorer (64bit) og det prøvede jeg så. Og her var der så fint nok internet...
Hvad er det lige der foregår?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester