Avatar billede olgaownz Nybegynder
06. september 2007 - 21:06

kan ikke komme på nettet med min bærbar

Hej experter, nu er jeg nødt til at kravle til tastaturet og spørge om hjælp.

Jeg har næsten lige anskaffet mig en ny bærbar med windows vista . Den har virket fint på nettet, og ingen problemer været. Så er der jo kommet nogle opdateringer til windows, og dem har jeg installeret.
Her idag har jeg så fået det problem at jeg ikke kan komme på internettet, min computer har simpelt hen ikke kunne registere at der har været et lan stik i med forbindelse til internettet.
Da jeg har haft nogle problemer med min anden computer(min stationære) gik jeg straks ind i enhedshåndtering og så om der var nogle fejl. det var der, på enheden "6TO4 adapter" jeg kan ikke huske hvad beskrivelse af fejlen var.
Da jeg var meget sikker på at jeg havde alle drivers på min computer (fra producenten af) fjernede jeg bare den beskadiget driver og begyndte så at lede efter den igen på min computer, så jeg kunne installere den igen (så der ikke var nogle fejl på den) det kunne jeg ummidelbart ikke, for jeg kan ikke finde en driver der skal installere en "6TO4 adapter".
bare lige for notits, så har jeg været inde tidligere og kigge om der var nogle fejl i enhedshåndtering. og det var der ikke. så det er noget nyt der er kommet.
men jeg vil gerne vide hvad jeg gør herfra? da jeg er rimelig afhængig af at min bærbar kan gå på nettet.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester