Avatar billede emkay Nybegynder
12. juli 2007 - 09:26 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Calendar-kontrol hover-tekster

Jeg har tilføjet en calendar-kontrol til min side og har tilpasset det godt og grundigt, så den passer som den skal ind i designet og sådan. Men der er to ting, jeg ikke kan finde ud af at rette i.

Den første er det title-tag, der kommer på den "yderste" tabel i kontrollen. Den får automatisk title="Calendar" og det er ikke noget jeg har skrevet nogen steder. Hvor kan man rette det?

Desuden får hver enkelt a-tag f.eks. et title="27. juni", som jeg heller ikke rigtig kan finde noget sted at rette. Det sidste er egentlig fint nok i det her tilfælde, men fremover vil jeg måske gerne kunne rette i det, så hvis nogen ved hvordan man gør ku det da være rart at vide :)
Avatar billede neoman Novice
12. juli 2007 - 09:36 #1
Du kan ændre tool-tip teksten for de enkelte datoer i day-render eventet .. der er et eksempelt begravet i denne tråd: http://www.eksperten.dk/spm/772752

Selve calenderen har også en tooltip som property: Calender1.ToolTip="min kalender" eller hvad du nu vil have.
Avatar billede emkay Nybegynder
12. juli 2007 - 09:41 #2
Ahhh.. Nice.. Det var jo temmelig ligetil :P

Smid et svar, så får du point :)
Avatar billede neoman Novice
12. juli 2007 - 09:42 #3
takker:)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester