Avatar billede gekko Nybegynder
01. juni 2007 - 10:12

Lave pdf eller jpg ud af en swf i runtime

Hejsa!

Jeg har lavet et lille flashprogram, som ender med, at brugeren får et fint lille certifikat med sit navn osv.
Dette kan han så printe ud - så langt så godt.

Desværre viser det sig, at mange brugere ikke liiiige har en printer der, hvor de bruger programmet. Derfor skal de have muligheden for at maile deres certifikat til deres hjemmemail - og så printe det ud senere.

Selve det at sende mailen er ikke noget problem (det laves i det lille C++ program, der nester flashen), men hvordan kan jeg lave flashen om til noget, der beholder diverse variabler osv?

Umiddelbart tænker jeg, at det må være noget med, at lave certifikat-swf'en (med brugerens navn osv) om til enten en pdf eller en billedfil. Men jeg kan ikke lige på stående fod finde nogen måde, hvorpå man kan gøre dette i runtime (og på brugerens computer).

Måske er der nogen her, der kan hjælpe? Eller som har en anden idé til, hvordan man løser problemet?

På forhånd tak! :-)
Geks
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester